Poglejte email v spletnem brskalniku
Lepo pozdravljeni,
 
 
čas za osveščanje devetošolcev (in tudi osmošolcev) je pred vrati! Vpisi v naslednje šolsko leto se bližajo s svetlobno hitrostjo, a letos zaradi nastale situacije staršem in otrokom to predstavlja velik izziv. Če smo še do prejšnjega leta obiskovali Informativne dni, se to leto zaradi situacije prilagajamo na drugačen način.  
Mi smo našli REŠITEV in ob pravem času postavili NOV spletni portal SLOVENSKE SREDNJE ŠOLE, na katerega smo do danes vključili že 54 slovenskih srednjih šol in programov! 

 

ZAKAJ SE OBRAČAMO NA VAS?
 
Drage osnovne šole, dragi učitelji in učiteljice, ravno vi ste naša največja pozitivna luč, ki nam lahko pomaga širiti glas o portalu, saj imate na dnevni bazi stik z devetošolci (in osmošolci). Naprošamo vas, da o portalu obvestite vse vaše učence in učenke, ki te dni pričenjajo z iskanjem informacij o vpisu naprej v srednjo šolo. Kam se vpisati? Kako se vpisati? Kateri program si izbrati? Na vsa ta in še druga vprašanja smo pripravili portal, ki enostavno in varno podaja odgovore.

Iskreno bomo veseli, če delite to informacijo naprej tudi staršem, ki so v tej starostni skupini še vedno glavni odločevalci pri nadaljnjem vpisu. 

Portal je aktiven tudi na Facebooku in Instagramu, kjer nas lahko sledite, saj redno objavljamo vse novitete, izpostavljali pa se bodo tudi posamezni šolski programi ter poklici.

Ravno tako pa pripravljamo še zabavno in poučno TikTok kampanjo z znanim obrazom. Sledite nas, vsake dobre besede bomo veseli, saj se trudimo, da portal, kot glavni vir informacij predstavlja pomoč pri devetošolcih, ki so to leto pred pomembno življenjsko odločitvijo za svojo prihodnost. 

 
TRENUTNA STATISTIKA PRISOTNIH NA PORTALU:
NE ZAMUDITE PRVE, NAJUGODNEJŠE PRIJAVE! SAMO ŠE DO PETKA!
Za vse dodatne informacije se lahko obrnete na  Majo Mubi - maja.mubi@proevent.si ali 01 300 32 11.

 
Hvala lepa za vašo pozornost. Želimo vam vse dobro!
KONTAKT

info@slovenskesrednjesole.si
01 300 32 11 
Website
Facebook
Instagram
Proevent, d.o.o., Vse pravice pridržane.
Ne želite več prejemati e-pošte?
ODJAVA